Viiniä laseittain

Aina nautittavan makuista

Käyttämällä Barfixin annostelutekniikkaa voit lisätä ravintolasi viininmyynnin tuottoa.

Dispenseri pidentää viinin säilyvyyttä, joten voit pitää tarjolla hintahaitariltaan laajempaa viinilistaa. Näin myös arvokkaampia viinejä voidaan myydä laseittain, vaikka vain 4 cl tasting-annos kerrallaan. Ravintolasi voi profiloitua viinilistallaan ja saada uusia asiakkaita, jotka arvostavat viinilistan erikoisuuksia ja hienouksia.

Viini pysyy hapettomassa tilassa, sillä viinipullon sisällä oleva ilma (ja erityisesti happi) korvataan joko argon- tai elintarviketyppikaasulla. Ravintolan viinihävikki tippuu käytännössä nollaan, sillä viinien säilyvyys annostelijassa on vähintään kaksi viikkoa.

Nyt myös Enomaticin dispenserit Barfixilta. Olemme Enomaticin kouluttama ja sertifioima edustaja Suomessa.