Olut yhdistää thaimaalaiset maut

Noah Kettongin unelmana on aina ollut oman ravintolan pyörittäminen. Siitä tuli totta kesäkuussa 2020, kun Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitseva The Other One Thai Kitchen avasi ovensa. Astetta parempaan thaimaalaiseen ruokaan keskittyneen ravintolan erikoisuutena on makumaailmaan tarkoin valitut hanaoluet.

Noah Kettongin pyörittämä The Other One Thai Kitchen yhdistää oluen ja thaimaalasien ruuan.

Barfixin hanaratkaisut olivat tulleet Noah Kettongille tutuiksi monista Helsingin baareista. Lähes poikkeuksetta, jos tiskillä oli tyylikkäät ja persoonalliset hanat, niiden takana oli Barfix.

– Päätin, että jos joskus avaan ravintolan, haluan panostaa myös hanoihin.

Näyttävyyden lisäksi ravintoloitsija uskoo, että kunnolliset ja näyttävät hanat lisäävät myös oluen myyntiä. Kun hanaan panostetaan ja oluet ovat etutiskillä asiakkaan katseen alla, valinta osuu todennäköisemmin hanatuotteeseen kuin kaapissa olevaan pullo-olueen.

The Other Onessa päädyttiin kuparoituihin hanoihin, koska ne sopivat ravintolan messinkisävyihin.

– Hana rimmaa sisustukseen ja korostaa oluita.

Myös asiakkaat ovat huomanneet tämän. Lähes jokainen on kommentoinut tyylikästä hanaa ensimmäisellä kerralla ravintolassa asioidessaan.
Kuudessa nokassa on thaimaalaisten oluiden sijaan klassisia oluita. Tämä johtuu siitä, että thaimaalaisia oluita ei löydy kegeissä.
Barfixin puolesta puhui myös se, että järjestelmään on mahdollista liittää minkä panimon oluttynnyri tahansa. Se vaatii korkeintaan oikeanlaisen astialiittimen vaihtamisen.

60 paikkaisen ravintolan lounaslista ja kausimenu vaihtuvat tasaisin väliajoin. Tutut klassikot ja perinteiset thaimaalaiset annokset pysyvät listalla kaudesta toiseen.

Entä mikä on se suosituin annos? Klassikoista Pad Thai ja sen kylkeen tuoppi vaaleaa lageria.

Barfisin toimittama lakattu kuparihana sopii ravintolan messinkisävyiseen sisustukseen.