Olutta hanasta

Olutta hanasta pääkuvaBarfix on rakentanut ravintoloiden annostelujärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan. Asennustöiden lisäksi olemme panostaneet tuotekehitykseen ja vieneet annostelutekniikkaa eteenpäin.

Suunnitteluvaiheessa kiinnitämme huomion esteettisten seikkojen lisäksi teknisiin yksityiskohtiin. Niiden hallinta on olennainen osa ammattitaitoamme. Tavoitteenamme on että juomalaitteistosi palvelee kuluttavassa ammattikäytössä pitkään.

Olutannostelun näyttävin osa on tiskin päälle tuleva hanasto. Oikein valittu hanasto täydentää baarin konseptia/ideaa. Parhaimmillaan se on asiakkaiden huomion keskipiste. Alla näet esimerkkejä hanastomalleistamme. Tutustu myös Galleriaan jossa on valokuvia tekemistämme juomalaiteasennuksista. Jos et löydä mieleistäsi, ota meihin yhteyttä. Päämiehiltämme löytyy lisäksi satoja muita vaihtoehtoja. Ja tarvittaessa tuotantomme valmistaa teille räätälöidyn hanaston. Vain mielikuvitus on rajana.

Tiskin alle ja varastoon tulevan tekniikan, kuten olutjäähdyttäjät, pumput jne. löydät Annostelutekniikka-osiosta. Älä myöskään unohda Franke-hanapöytiä.