Viiniä laseittain

Aina nautittavan makuista

Käyttämällä viinin preservointiteknologiaa voit lisätä ravintolasi viinimyynnistä tuottoa. Sillä voidaan pidentää viinin säilyvyyttä ja siksi pitää tarjolla hintahaitariltaan laajempaa viinilistaa. Jopa high-end -viinejä voidaan myydä laseittain, vaikka vain 4 cl tasting-annos kerrallaan. Ravintolasi voi profiloitua viinilistallaan ja saada uusia asiakkaita, jotka arvostavat viinilistan erikoisuuksia ja hienouksia.

Viini pysyy hapettomassa tilassa, sillä viinipullon sisällä oleva ilma (ja erityisesti happi) korvataan tyhjiöllä, CO2-, argon- tai typpikaasulla. Ravintolan viinihävikki tippuu käytännössä nollaan, sillä viinien säilyvyys on vähintään kolme viikkoa.

Olemme Enomaticin kouluttama ja sertifioima edustaja Suomessa.