– Le Verre de Vin Tower

Kuvaus

Myy enemmän, lasi kerrallaan.

Le Verre de Vin on laite viinin ja samppanjan preservointiin. Tuote säilyy avaamisen jälkeen nautittavana jopa 3 viikkoa. 

Le Verre de Vin on kätevä ja nopea käyttää. 1 pullon sinetöinti hoituu yhdellä kädellä ja kestää 2-5 sekuntia. Jo yli 50.000 ravintolaa ympäri maailmaa käyttää sitä. Maailmankuulut samppanja- ja viinitalot luottavat Le Verre de Vin -teknologiaan.

Le Verre de Vin on varsinainen “Money-Making-Machine”. 

Se tuo ravintolaasi lisää kate-euroja kun:

  • kuohuvien myynti kasvaa kun tarjoat niitä laseittan
  • erityisesti arvokkaampien viinien myynti kasvaa kun tarjoat niitä laseittain
  • viinin ja samppanjan hävikki laskee käytännössä nollaan

Asiakkaat ja varsinkin viinien harrastajat tykkäävät siitä että ravintolassasi on laaja laseittain tarjottava valikoima. Sana leviää ja somessa pöhisee.

Preservoitavien pullojen määrä on käytännössä rajaton, mikä on etu verrattuna perinteiseen viinidispenseriin. Laitteen mukana tulee 20 viinikorkkia ja 6 samppanjakorkkia. Ja luonnollisesti voit ostaa niitä lisää viiniä laseittain -valikoiman laajentuessa.

Ravintolan keskimääräinen viinihävikki on 7-15%, mikä pienessäkin paikassa saattaa tarkoittaa jo satoja euroja kuukaudessa. 

Wow, totesi Bar Pinon vuoropäällikkö Lagle Ülper kun hän kokeili ensimmäisen kerran Le Verre de Vin -laitetta.Lue asiasreferenssi

Soita myyntitiimillemme ja kysy kahden viikon ilmaista kokeilua p. 010-422-9980 (arkisin 08-16).

 

Tilaustuote, kysy toimitusaika